Momo :)

Grattis mormor på 62 årsdagen! :)

Skönaste kommentaren idag från mormor;
Hon skulle visa oss hennes mobil och då skulle hon vara så duktig att visa ett bildmeddelande. Sen när hon bläddrar i menyn så utbrister hon..
- Men liksom Planering och Vekrtyg? Jag ska väl inte jobba nu?!!



Min mormor är för söt ibland.
Och jag älskar henne.

KENT!

AAAAAH, jag har biljetter till KENT, 17 november! (gladast i stan!)

Jag hade ställt klockan på 08:35 för att kvart i så skulle Alexandra ringa mig för att beställa biljetter till kent. När klockan ringde så trodde jag att det inte var sant, gud vad trött jag var! :D
NU hade vi bekräftat bokningen och nu var det bara att somna om igen .. djupt!

Två timmar senare
Alla biljetter till kent är uppbokade, både 16 & 17 november! :O
AAAAAAAAAH, VI HAR BILJEETTER, DET HAR INTE NI!!! :D



Konserterna med Kent i Stockholm och Göteborg sålde slut på 16 minuter. Efter 45 minuter var alla biljetter till samtliga Sverigekonserter slutsålda. Det kommer att bli extrakonserter i Stockholm, Göteborg och Lund men vi kan ännu inte säga inte vilka datum det blir. Biljettsläpp i semestertider är inte alltid det enklaste.... Det blir en extrakonsert per stad. Givetvis på samma arenor och i samband med de konserter som redan är släppta. Vi kommer att berätta det på måndag. Biljetter till dessa extrakonserter kommer att släppas i tisdag eller onsdag nästa vecka. Men som sagt; all information kommer på måndag.

Jag saknar dig.

Det gör fortfarande ont, fruktansvärt ont. Jag tänker på honom hela tiden. (säg det inte till någon bara!)
Jag saknar hans värme och jag saknar hans glittrande ögon som såg på en. (som fick en att smälta som choklad i solen) Jag saknar hans läppar, hans blickar, hans energi.
Jag saknar även de vackra orden han sa till mig stup i kvarten.. Jag längtar efter hans röst, hans varma hjärta, hans skratt och leende. Jag saknar ALLT med honom

Jag vill vakna upp imorgon och se att du ligger bredvid mig, du vaknar till. Du kisar sådär sött som du brukar och småler samtidigt. Du kryper dig närmare mig och lägger ditt huvud på min bröstkorg och du viskar "jag älskar dig". Sedan så somnar du om igen, djupt. Du är så vacker när du sover och när du snarkar (eller jag menar andas djupt). Men det kommer inte att hända

image59
Detta är mitt favoritkort på Gustav

Allt har ett slut.. ;/

Tårarna kommer hejdlöst till och från. Det är jobbigt, fruktansvärt jobbigt att det inte är "han och jag" längre. Jag trodde det aldrig skulle vara såhär jobbigt, smärtsamt att skiljas från dig Gustav. Jag trodde att jag skulle kunna klara detta och visa mig själv att jag var stark men just nu är jag svag. Svag och ledsen.
(Jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig .. redan)



Jag kommer alltid att älska dig Gustav, vad som än händer.
Du förblir den bästa.

5/11 2004 - 16/7 2007


 


När kommer solen?

Regn, regn och åter regn. Kan det inte sluta regna snart? För att jag är verkligen deprimerad över vädret.
Man kan verkligen inte göra någonting när det regnar. Ska man ligga i sängen, dricka te, läsa en bok och titta på film eller tv varje dag? Det blir för enformigt


Jag är så rädd att förlora dig.
Jag kan inte skydda dig som förut,
jag vill slå dig gul och blå,
så att du ska förstå..
Förstå att jag är rädd om dig!

Stanna kvar hos mig!

Home sweet home

Jag kom hem från Peace & Love festivalen i söndagseftermiddags. Jag kan inte beskriva känslan som när jag satte mig i bilen och fick släppa allt bagage jag burit på. EN LÄTTNAD!

Jag har haft det superduperkul på festivalen och vi ska definitivt åka dit nästa år (om det nu är bra band!) ;) Orkar inte berätta ALLT som hände där på festivalen men ni ska någon gång få höra allt! ;)
Min mage börjar vänja sig vid mattiderna igen och det är jag glad över. Kroppen börjar återställa sig sakta men säkert!

Tack för en jävligt rolig helg - ingen annan än er kunde gjort det bättre!



PEACE & LOVE 2007

RSS 2.0