Bag in da box



Ja, vad säger man om låten? SOMMARPLÅGA?!!?!
Det måste det fan vara alltså; eftersom min granndotter på 7 år går och sjunger "Bag in box!" och "Var e boxen?" så måste den ha satts sig på någons hjärna i alla fall!

VAR E BOXEN MADDE?

Utan dig är jag förlorad.

Du sparkade bort mina ben, som var mitt stöd här på jorden. Jag ligger på marken och väntar på att bli uppdragen ur mörkret. Jag vet att hoppet inte är slut, för att det finns alltid en lösning och vi ska klara detta älskling!
Jag behöver dig nu, jag vill ha dig här nu- utan dig så vill jag inte fortsätta gå vägen mot framtiden.

Utan dig så finns det ingen kärlek. Utan dig så finns det ingen glädje. Du har bevisat vad kärlek är för mig- trots de dåliga stunderna vi haft. Du är bättre än en drog- jag svävar jämt på någon himmelskt moln när jag är med dig. Jag älskar dig verkligen Jonas & jag hoppas att du vet det!

Det finns inget som kan förklara hur mycket jag älskar dig, behöver dig och vill ha dig. & framförallt min kärlek. Men här är en bild som kanske förklarar en bit... kanske en tusendel.


Sjuklingen "2" skriver...

Jaha här sitter jag i Jonas vardagsrum med laptopen i knät, platt-tvn är på med någon film och min käre ligger i rummet mittemot o yrar på grund av hans höga feber. Så det är bara jag och hans fina Malawifiskar som är uppe, ett riktigt trevligt sällskap faktiskt! Fast nu gör en av mina favoritfiskar en väldigt konstig sak.. Han äter sandkornen och sen så spottar han ut kornen igen. Någon som vet varför han gör så?!



Hans fina malawifiskar, i vardagsrummet.

Mitt huvud dunkar, min puls ökar och allting bara snurrar just nu. Känns som att jag har tagit någon ångestdämpande drog, för att allt går i slowmotion just nu. Riktigt läskigt helt ärligt.
Kanske är att kroppen säger ifrån och att jag kanske ska ta och gå o lägga mig bredvid min snarkande sjukling?
Jo, det är dags för det.

För att avsluta detta nattinlägg så måste jag lägga upp en festivalbild.

Jag låter bilden tala för sig själv....

GODNATT!

The past is painful only, just pain.

Ibland känns det som att det förflutna hinner ikapp en och den sliter loss glädjeminnena och avmangnitiserar all lycka som jag utstrålar. Det är inte vilket förflutet som helst, utan en period i mitt liv där jag fick vara med om allt från kärlek till hat, skratt och gråt, svartsjuka och avundsjuka, lögn och sanning. Men även en annan ingrediens som jag inte nämna här...

Man ska ju inte tänka på det förflutna, i alla fall inte på det dåliga; det som får en att gråta, de som bildar en stor klump i magen, skapar sveda i fingertopparna, fotlederna. Men man tänker på det onda förflutna ändå.
Jag vill inte tänka på det förflutna just nu i alla fall för att jag är lycklig, jag har ett bra liv nu. Men ändå så tillåter jag mig själv att blicka tillbaka på det stunder jag inte vill minnas, dem som jag försökt att radera ur mitt huvud.
Jag kan inte göra något åt det förflutna, jag får bara låta det vara en skugga bakom mig...

http://deathmushroom.googlepages.com/flower.jpg/flower-full.jpg

Kärlekssång

Till min älskling Jonas från mig:

Jag vet att du sover
känner värmen från din hud
bara lukten gör mej svag
men jag vågar inte väcka dej nu

Jag skulle ge dej
allting du pekar på
men bara när du inte hör
vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och genomskinlig grå
blir jag
utan dina andetag

Min klocka har stannat
under dina ögonlock
fladdrar drömmarna förbi
inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
mitt hjärta i din hand
har jag tappat bort mitt språk
det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och färglös som en tår
blir jag
utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
om du inte ser på
och genomskinlig grå
vad vore jag
utan dina andetag

Vad vore jag
utan dina andetag

Uppdatering är det som behövs här!?

Uppdatering var det visst; eftersom jag har fått tusen utskällningar på alla håll om att jag SUGER på att uppdatera. Men det blir så när man är busy ;)

Festivalen Peace & Love var helt bäst om jag får säga det själv faktiskt! Vi åkte till Borlänge onsdagen och kom hem i söndags... Fyfan vad jag var sliten! Det ska man väl vara efter 5 helt otroliga dagar?
Fredagen var helt klart BÄST; jag fick åter se den bästa låtskrivaren och den otroligt snygge Jocke Berg LIVE! Stämningen var otroligt het och jag ville aldrig ta bort händerna från staketet som hindrade mig från att vara nära Jocke. Den sista låten som alltid är Mannen i den vita hatten var MAGISK!


Borta BRA men hemma BÄST!

Sen så är det ju så att min käre Jonas har flyttat till eget och där bosatte jag mig från måndagen till igår då. Så nu är allting färdigt i princip. Hyllor och lite tavlor är det enda som fattas i lägenheten nu... men det kommer upp så småningom.

Jag kan inte sluta tänka på den 2,10 breda sängen du har i ditt sovrum, den sängen som jag har fått en del av. Varje gång jag blundar så ser jag dansa din otroliga "Gadget-dans" med ett stort leende. Jag kan inte sluta tänka på allt om dig älskling! Du är så sjukt underbar och du är värd allt bra, om inte mer. Även fast vi bråkar och diskuterar högljud så vet vi båda att vi älskar varandra och att en diskussion aldrig skulle sära på oss.
Jag vill aldrig förlora dig älskling...


Nu ska jag faktiskt städa upp i mitt rum som jag inte har haft tid att göra någonting med på nästan 3 veckor, försöka umgås med min familj nu de sista timmarna innan jag begär mig till Jonas igen. Men jag kommer tillbaka på söndag!!!
Så nu ska jag ta mitt sjuka jag och gå.

RSS 2.0