"förbjudna tankar"

Jag såg han idag, eller det såg ut som han i alla fall, fast jag vet inte om det var han till hundra procent. fast jag kan ju hoppas... (?) Det är så fel att tänka så, jag får inte tänka såhär, inte nu, inte idag!

Jag frågar mig ofta varför jag tänker den förbjudna tanken, men jag tänker den inte ofta.. det är när jag känner den där parfymen som är så välbekant- fast jag vill inte påminnas om honom.
För att han tillhör det förflutna och det gör på något sätt ont i mig fortfarande. Ja, jag vet att det är en dumt! För att jag är verkligen lycklig idag, jag är verkligen det- på riktigt!
Det kan vara svårt att tro det när jag skriver detta inlägg för att det verkar låta som att jag längtar tillbaka till honom... Men ärligt talat och förvånat så gör jag inte det. Han är inte den längre som jag blev kär i en gång i tiden.

Några av mina närmaste vänner har faktiskt vågat fråga mig rakt ut om jag skulle kunna gå tillbaka till ni-vet-vem om han skulle säga att han vil ha tillbaka mig. Då har jag faktiskt blottat mig själv och varit ärlig o sagt "Aldrig! Han och jag lever så olika liv och vi kommer aldrig att ligga på samma våglängd igen...". Självklart tänker ni "Jo, visst sure! Man vet ju inte vad man skulle göra när det väl kommer!" och jo det gör jag visst. Det kommer aldrig att bli han och jag igen.


You touched my heart you touched my soul
You changed my life and all my goals
And love is blind and that I knew when
My heart was blinded by you
Goodbye my lover
Goodbye my friend
You have been the one
You have been the one for me

3 veckor och 2 dagar sedan skrev jag ett inlägg senast..

Fan asså vad jag skäms! Jag är så sjukt dålig på att uppdatera, förlåt kära läsare! (om jag har några kvar dvs?)
jag lovar nu, unika läsare att jag ska uppdatera mycket mycket mycket bättre!

Det har hänt två saker idag som är rätt roliga(?)
- Jag började skolan idag. Jaja, inte för att skolan är rolig i sig men vafan... Rutiner tänker jag!!
- Nu äntligen har jag bokat tid för min efterlängtade tatuering. 18 sept blire av och jag är redan nervös...



But then theres you, asking me how long,
say something, its taking me so long.


Ibland mår jag bara dåligt, liksom bara dåligt- det finns ingen förklaring till det.
Man känner sig tom. Du känner dig inte hel älskling.
När man andas så fylls inte lungorna med luft.
Boken jag läser nu får mig att tänka på kärleken, Kärlekens betydelse och hur man vet när någon är den rätte.
Fallen, av Joyce Carol Oates. Titeln avslöjar väl allt? Och framsidan är det ett vattenfall och på kanten av vattenfallet står det en kvinna i en röd klänning och letar efter sin försvunne make.

" Ariah, jag är ledsen - jag kan inte -
Jag försökte älska dig
Jag går nu dit min stolhet måste föra mig
Jag vet - du kan inte förlåta mig
Gud kommer inte att förlåta

Men på detta sätt blir vi båda befriade från våra löften

På mattan nedanför låg pennan med monogram. Den måste ha slängts bort nonchalant och sedan rullat ner på golvet. Ariah stod länge (fem eller tio minuter?) som förstenad med meddelandet i sin darrande hand. Hon var totalt tom i huvudet. Till sist började hon gråta, och hesa snyftningar fick hennes kropp att skaka.
Precis som om hon trots allt hade älskat honom. "

Gotland here we come

Nu ger vi oss av till Gotland, båten går 05:00 från Nynäshamn.Bilden “http://www.guteinfo.com/scripts/bilder/info/22_4.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.
Det ska bli så sjukt kul att åka till Gotland nu faktiskt.
Som tur har jag med mig Alexandra och vi kommer att rocka Visby!


















Dom här två månaderna har varit så sjukt underbara. Det har varit blandat med känslor men vi har alltid klarat oss älskling! Det känns inte som två månader- det känns som att vi kan varandra utan och innan, men man blir ändå alltid överraskad hur sjukt underbar du är. Du är verkligen kärlek.

Ett utdrag av Beethovens kärleksbrev- Immortal Beloved

Though still in bed, my thoughts go out to you, my Immortal Beloved, now and then joyfully, then sadly, waiting to learn whether or not fate will hear us - I can live only wholly with you or not at all [...]  Be calm - love me - today - yesterday - what tearful longings for you - you - you - my life - my all - farewell. Oh continue to love me - never misjudge the most faithful heart of your beloved.

ever thine
ever mine
ever ours

RSS 2.0