forget

"När ska min smärta försvinna? När ska jag se honom med andra ögon?
Jag vill glömma honom men i själva verket så förtränger jag bara."


Orden du sa till mig
minns än jag idag.
Idag är allt så mycket annorlunda,
sen den dagen jag brast.
Du ser knappt åt mitt håll,
du ignorerar mig.
Mitt skrik ignorerar du,
mina ord avskärmas.
Har du svårt att förstå att jag älskar dig?
Du vill inte ha mig, jag förstår.
Men åtminstonde kan du väl se på mig,
som din vän för livet?
Du hatar mig!
För mig är du fortfarande solen.
Solen som sken upp mitt liv,
på nytt.

Jag har en önskelista i högsta hugg!

Julskyltar överallt, jag blir galen! Inte är det väl jul redan? måste dom annonsera om julbord samt julstjärnor i alla affärer och tidningar, jag får panik!!!!


Min önskelista 2006

  • Digitalkamera (minst 6 megapixel och zoom) alt. Systemkamera.
  • Vattenpipa
  • Presentkort (Gina Tricot, Zara, Kicks)
  • Gymkort
  • Massage
  • Dator (MacBook, 13-tums, vit)
  • Halsband (lång kedja med berlocker)
  • Duntofflor! (strl 38)
  • Halsduk, vantar och smurfmössa! :D
  • Tatuering alt. piercing

true love

5/11-06, 24 månader tillsammans.

Du är det bästa som har hänt mig, du är den som gör mig lyckligast.
Dina ögon och ditt leende får mig att smälta inombords, hela du gör mig knäsvag!
Jag är så himla glad att jag har dig, tack för att du alltid finns när jag behöver dig.
Vi har gått igenom mycket, vi har tvekat och vi har lyckats! Du och jag klarar allting tillsammans.

Jag älskar dig mest av allt!
Vart vi än går och hur det än går i framtiden så kommer du alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Du har lärt mig att se allt det svåra och komplicera så lätt och enkelt.
Du är bäst älskling!

Söndagkväll och jag är klar med min svenskanovell :)

Lördag 14/5-04
Andreas, han är helt underbar! Jag trodde helt ärligt att killar som han inte fanns. Natten till idag så satt vi och pratade på msn i flera timmar. Det kändes som att han verkligen ville lyssna på vad jag hade att säga, att jag var viktig i stunden. Han var obeskrivlig från första stund.På en natt så förändrades allt, precis allt. Nu finns han bara där, i mitt huvud dag som natt. Allt gick så snabbt att jag inte ens hittade ord till vad jag kände för honom. 


Han hade förändrat henne, totalt. Hans existens hade gjort henne levande igen, hon var lycklig. Han hade behandlat henne på ett sätt som ingen annan hade gjort eller gör, han var speciell för henne, det var solklart. 

Fredag 19/8-04
Andreas har inte hört av sig på flera dagar, jag har ringt och ringt men ännu inte fått något svar. Han kanske vill vara i fred? Han har ju sagt att han alltid har velat vara med mig. Jag begär inte från honom att han ska vara med mig 24 timmar, 7 dagar i veckan, absolut inte även fast jag skulle vilja det ibland. Han har alltid sagt att jag kan ringa när som helst och prata om det är något, jag har alltid kunnat förlita mig på honom. Det som gjorde Andreas så speciell var att hans ord gick rakt in i mitt hjärta på en gång, jag ser ingen avsikt att han spelar ett spel och det är jag glad över. Detta kommer att bli något, det är jag helt säker på. 


Det gäller inte att hitta någon att leva med, utan någon man inte kan leva utan.  

Måndag 9/1-05
Var allt det han hade sagt till mig en stor lögn? Var det så att allt bara var ett spel från hans sida och att jag var hans spelpjäs? Jag vet inte vad jag ska säga, jag trodde han ville något mer. Kyssen i somras, betydde den inte något för dig Andreas? Den betyder allt för mig! Allt som var så perfekt, vänskapen som hade byggt upp vår kärlek för varandra, men jag hade fel, så totalt fel. 


Hon ville inte inse, att allt hade varit en lek från hans sida. Att hon hade varit kär medan han hade lekt med hennes känslor från första stund. Hon hade förlitat sig på han och verkligen fallit för hans charm, för det sättet han behandlade henne och för att han verkligen tyckte om henne. Hon var helt enkelt förälskad i Andreas.


Söndag 14/2-05
Ett år senare och jag kommer fortfarande ihåg den natten som förändrade allt. Ibland så ångrar jag att aldrig pratade med honom den natten.
Det var varken ett spel från hans sida eller att han inte ville träffa mig, han hade helt enkelt träffat en annan. När han sa det i telefonen så kände jag att tårarna började bränna bakom ögonlocken. Jag glömmer aldrig den där klumpen i halsen jag fick och hur den gjorde mina andetag svårare. Jag som trodde att det var Andreas och jag mot världen. Jag som trodde att han och jag hade ett band som var tjockare än blod och vatten tillsammans, men nu är jag en förlorare utan något kvar att förlora.
 


Allt var borta. Hon trodde att hennes kärlek var besvarad, men hon hade fel. Hon hade aldrig känt något såhär för någon annan. Hon skulle nu vara stark och försöka inse att hon aldrig skulle få känna hans läppar igen, att hon aldrig skulle få känna den där tryggheten hos honom. Han skulle bara vara en vän för henne nu, det kommer att bli svårt. För att hon vill kämpa fortfarande, för att hon vet att det finns något som vill att det ska bli dom två.


Tisdag 26/3-05
Det känns så tomt här utan Andreas, min första kärlek som aldrig blev besvarad.Nu ska Sofia ha honom. Det var ju henne som jag ”tävlade” emot, hon var min största rival.Nu känns det som att hon tar Min plats i hans hjärta, för varje dag som går tynar jag, känslomässigt, bort mer och mer. Besvikelsen är stor, att nu kommer Sofia att stå där, hand i hand med Andreas. Men vad mer kan jag göra än att se glad ut och gratulera? 


Inom henne så kommer det alltid att finnas känslor för Andreas som aldrig tar slut. Han kommer alltid ha en stor plats i hennes hjärta. Andreas har alltid gjort henne glad, på alla sätt och vis, i alla lägen. Det spelade ingen roll om hon hade gråtit i flera timmar eller att dagarna var meningslösa för att det var Andreas existens som gjorde livet värt att leva.


Onsdag 27/3-05
Det som stör mig mest är nog att jag aldrig fick chansen, den där chansen att kanske bli hans flickvän som han skulle vara stolt över. Den som han alltid skulle älska, älska med ömhet och omtanke. Det känns än idag i hjärtat! Jag hade det plågsamt med att bara försöka inse att jag aldrig kommer att ha honom mer än en kompis. 


Hon vill glömma honom men i själva verket så förtränger hon honom bara. Hon vet att han är ett virus som aldrig kommer att försvinna ur henne. Frustrationen, irritationen är total, att just Sofia älskar honom lika mycket som hon om inte mer…


Torsdag 5/4-05
För varje steg jag tar är mot nya tider och varje tanke jag har om dig svider, jag saknar det vi hade! Dagarna drar förbi och minnena består. Saknaden är som en ”kramp” i bröstet som vrider och vänder sig, det gör ont, fruktansvärt ont. När ska smärtan försvinna, när ska jag sluta tänka på honom? Hur ska jag inse min gräns på att sluta ödsla tid på honom? Varför ska jag tänka på någon som inte vill ha med mig att göra, varför ska jag tänka på honom som utnyttjade mig? Jag var ju bara ett tidsfördriv.Jag kommer aldrig att glömma hans fina ögon, ögonen som fick mig att glömma all tid och rum. När tiden bara var vår önskar jag att den stått still.

Östermalmstorgstjejerna!

Jessica kusin är i China, så grymt häftigt! Innan jag dör så ska jag åka till Kina, det är ett av mina mål nu i alla fall.

Vintern har smått kommit, först var det snöfstorm och sedan dagen efter allt är borta. Hm.. men men, jag är glad så länge det inte är slask och minusgrader. (hur ska det gå till?)
Bussarna har inga vinterdäck och det är katastrof!!!!!
Bästa tv-programmen som jag följer stenhårt är Prison Break, O.C, Criminal Minds (har säsongspremiär idag), Ugly Betty! :D



Idag hörde jag två tjejer på tunnelbanan mot Fruängen som sa:
- Du vi går av vid Östermalmstorg, sen så väntar vi på nästa tåg!
- Ja, vad smart. För att då tror ju folk typ att vi bor här och är as rika!!!!

Ja, vad säger man. Vissa är udda mer än andra?

RSS 2.0