I may not always love you girl, it's so hard to tell...

Håller på att spana in en ny tatuering som jag ska göra. Så nu är det dags för lotusblomman - äntligen!
Här är några förslag jag hade tänkt mig, inte helt och hållet klara. Men i den stilen i alla fall! ;)



Sen så har vi ett födelsedagsbarn på fredag som är JAG! :DDD hade tänkt äta ute då med några vänner på Vapiano om det blir av. Det är tre stycken som inte har svarat än, så jag får väl fråga dem imorgon. Men även imorgon så får vi reda på resultaten från både muntliga och skritliga nationella och jag är bajsnervös.

På onsdag ska jag faktiskt ha med min lilla kusin i skolan för en rundvisning, helt privat. Haha, okej det där lät lite konstigt men ja ni fattar? (hoppas jag) Så då ska hon få vara med mig i skolan och så ska jag visa henne skolan osv osv.
Nej nu är det dags för att skriva klart uppsatser, wish me luck.

Friday and i'm lovin' it

Yes, äntligen fredag! :D

Jag kan säga att jag klarade att bli klar med mitt tal och jag gick och la mig vid halv två. Och förutom det så gick talet bra tyckte jag :)

Ikväll så blir det andra bullar - RAW COMEDY! :D och så får jag se min lilla älsklinggubbe Magnus Betnér som jag inte har sett på flera år känns det som ;)

http://media.hd.se/2008/04/05/304635/large/sx315a7b.jpg

Det blir en lång natt..

... med plugg ända upp till öronen.

Det största fokuset just nu är att skriva klart mitt tal som ska framföras imorgon och så skall jag skriva ett pm också.
Fan vad det är svårt att skriva när man inte har någon motivation eller inspiration överhuvudtaget. Det suger verkligen!

Madde kommer att bli min "uppesittar-kompis" inatt och vi ska kämpa ända in i det sista. Troligtvis kommer jag blir klar någon gång vid ett tror jag. Jag skriver ett inlägg när jag är klar med talet och pm:et.

Wish me luck!


Hey Mate!

Vitamin Defence

Först och främst vill jag bara säga att skivan ägde. BÄSTA SKIVAN! ;) kanske visar en bild från skivan, men ni som har facebook har ju redan sett allt...

I lördags hade jag ett efterlängtat möte med Mathilda. Vi satt på Cozy där vi pratade i över 3 timmar - sjukt vad tiden gick fort. Mat beställdes som en halloumi och kycklingtoast och även ett glas vitt. Som vi alltid säger - vi måste ses oftare :D
Jag är så otroligt stolt över dig och du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Soulmate <3


Nostalgi, damn i love it.

IMORGON SMÄLLER DET!!!!



BE THERE OR BE SQUERE!


Jag hatar våren just nu.

Ja, ni läste rätt. Jag hatar våren just nu! Jag ligger nu i sängen nerbäddad och får seriöst panik. Panik över att den här jävla al- och hasselpollen härjar utomhus!!! Mina ögon är rödsprängda, svullna och är sjukt känslig för ljus att jag har sänkt ljusstyrkan på datorn. :( Jag hostar snart upp mina lungor och jag har blodsmak i munnen. Åh, vad jag älskar våren!

Jag orkar inte med det här. Jag vill verkligen inte att pollen ska förstöra ännu en vår och sommar för mig. Men det är väl bara en önskedröm från min sida. Men just nu så väntar jag till klockan ett då jag ska ringa till min mottagning inne i stan och be dem skriva ut starkare mediciner till mig, för att jag kommer inte överleva denna vår och sommar utan mediciner!

Nämen vad bra.. tog tempen. FEBER OCKSÅ!

http://static.zooomr.com/images/4994626_89e96958fe.jpg

Torteras totalt.

Mina lungor håller på att dö just nu på grund av min hosta som har fångat mig. Jag orkar inte ha den här jävla hostan. Jag hatar den. Så det var ju kul att jag knappt kunde prata med vår studentmäklare som ringde nyss och sa att jag skulle dricka whiskey!

Solen skiner som bara den nu och jag är fortfarande ledsen eftersom jag inte kan vara ute. Först på grund av min förklning och hosta, men även min jävla pollenallergi!!!!!


RSS 2.0