Reklamfilm!

Vi håller på att göra en reklamfilm i skolan, i Rörlig Bild, och det funkar ganska bra faktiskt. Men det är jävlig svårt att klippa ihop och så att allt ser bra ut. Ni kanske tycker reklamsnuttarna är korta men när man ska göra en så är 5 sekunder JÄTTELÅNGT!
Idag satt vi och kollade på råmaterialet och vi filmen blev kanske 20 minuter BARA. det kändes som att vi spelade in i flera timmar... Vi spelade inte in idag u tan det var förra veckan hemma hos Emma Pämma efter skolan. Vi förberedde oss med smink, kläder, ljussättningen, vinklar och allt sånt kanske 2 timmar.
Sen allt filmande, pausande och diskussionerna tog väl kanske i 2 timmar till.. Jobbigt var det iallafall! Så 20 minuter material har vi nu... JIPPIE!

Alla i gruppen var deltagande under inspelningen, Emma är huvudrollen, vi andra var discomänniskor. Fast som tur så hade vi lånat in några andra nära och kära så att det skulle bli tillräckligt med folk!
Reklamfilmen ska vara endast 40 sekunder, max 1 minut! Vår reklamfilm heter "Rent A Mate" :D
Vi skulle ha ett disco så vi fick skrapa ihop kläder från våra föräldrar, morföräldrar och vad det nu var. För att allt skulle vara DISCO - glitter, paljetter och överdrivet mkt smink!
Klicka på bilderna så blir dom större!





Och ja.. såhär såg då jag och Elin ut
under inspelning.. ENJOY! ;)
(Jag har grönalund-halsband i håret!)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0